miercuri, 7 iulie 2010

07.07


Numărul meu preferat e 7. Nu ştiu de ce, dar am avut întotdeauna o atracţie inexplicabilă pentru cifra 7, la fel de statornică ca şi repulsia pentru cifra 6. Ceea ce spun „sursele” că semnifică acest număr mi se potriveşte destul de bine:

“Analiză, gândire, introspecţie şi izolare. Toate sunt caracteristici ale cifrei şapte. Marca cifrei şapte este o minte ageră şi în special rapidă în a descoperi lucruri noi şi a găsi adevărul. Eşti foarte capabil de a analiza, judeca şi discrimina încât foarte puţine lucruri îţi scapă capacităţii tale de observaţie şi înţelegere profundă. Eşti tipul de persoană care se poate implica cu adevărat într-o căutare pentru înţelepciune şi adevăruri ascunse, adeseori devenind o autoritate în orice te specializezi. Această caracteristică se poate reflecta foarte uşor într-o natură tehnică sau ştiinţifică sau poate religioasă sau ocultă; nu are multă importanţă deoarece cauţi cunoaşterea cu aceeaşi vitalitate. Poţi fi un profesor foarte bun sau, datorită înclinaţiei naturale către spiritualitate, poţi deveni adânc implicat în aspecte religioase sau chiar explorări supranaturale. Ai tendinţa să funcţionezi pe o lungime de undă oarecum diferită şi este posibil ca mulţi dintre prietenii tăi sa nu te cunoască cu adevărat. Aspectele pozitive ale cifrei 7 sunt acelea că poţi fi un perfecţionist adevărat, în sensul pozitiv al cuvântului. Eşti foarte logic şi aplici, de obicei, o abordare oarecum raţională majorităţii lucrurilor pe care le faci. Poţi fi atât de raţional uneori, încât pari să-ţi fi pierdut orice urmă de emoţie şi atunci când eşti pus în faţa unei situaţii emoţionante, este posibil să ai probleme în a te descurca. Ai capacităţi excelente de a studia şi de a învăţa subiecte cu adevarat profunde şi dificile şi de a căuta aspecte fundamentale ascunse. La maturitate este foarte probabil să devii un individ foarte paşnic şi echilibrat.

Dacă există o supradoză de energie a cifrei şapte, aspectele negative pot fi vizibile. Principala caracteristică negativă a acestui număr este gradul limitat de încredere pe care îl ai în persoane. Tendinţa de a fi introvertit te poate face un pic arogant, cu siguranţă foarte izolat. Din aceasta cauză, nu eşti foarte adaptabil şi tinzi să fii prea critic şi intolerant. Iţi place cu adevărat să lucrezi singur, în ritmul tău propriu şi pe drumul tău. Nu arăţi şi nu înţelegi emoţiile foarte bine”.

0 comments:

Trimiteți un comentariu