duminică, 26 septembrie 2010

Tom

 We go way back. Or more like I go way back with him. He's been my crush since I was 12. Unlike other passions, this one never faded. I still have the goofy smile and dumb face whenever I see him and whatever movie he does I'm up for it. This is "knight and day". Some men only get sexier with time.

6 comments:

Lorelei spunea...

OH...MY...GOD! Me too, me too! Tot de pe la 12 ani. Imi scrisesem pe niste pantaloni numele lui si eram tare mandra! O prietena m-a imitat si s-a convertit si ea in fan. Am urat-o pe Nicole Kidman. Ca aproximativ atunci s-au casatorit. Nici acum nu prea o am la inima.:d
Dar nu l-am urmarit ca actor, recunosc. Filmografia, adica. Era doar crush, atat.

Monica spunea...

A, nu, la mine e obsesie in toata regula :)) Urmaresc tot ce apare nou cu el, il vanez practic ;))
Dar ma bucur ca iti place si tie. Esti a doua fana pe care o cunosc. Majoritatea se incanta la frumuseti de genul Brad Pit. Mie mi-e indiferent nenea asta ;))

Lorelei spunea...

Si mie, la fel. Brad Pitt, adica. Si, la fel ca tine, nu le inteleg pe cele care... E ok omu', dar nu trezeste nimic in mine.

Monica spunea...

Corect :) Ce bine ne intelegem noi Fecioarele intre noi ;))

Lorelei spunea...

Trebuie neaparat sa pun o postare despre zodia asta. Am urat-o crancen pana de curand(mi-as fi dorit sa ma nasc in orice alt semn zodiacal), dar acum incep sa constat ca-mi place sa fiu Fecioara. Ciudate intorsaturi mai ia si viata asta! (bine, exemplul asta e un pic haios, dar afirmatia, in sine, ramane valabila)

Monica spunea...

Eram pe blogul tau cand am primit comentariul :)
Da, am avut si eu divergente cu zodia asta... Uneori mai am, dar at the end of the day... we are special. Cu modestie o zic :)

Trimiteți un comentariu