luni, 17 ianuarie 2011

Să ne mai şi amuzăm

Azi am gustat o dezamăgire amară şi neprevăzută. Mi-am dat seama că, pasiunea cu care îi detest pe oamenii de nimic, e la fel de intensă şi când vine vorba de oameni pe care îi apreciez. Acestora din urmă, tind să le găsesc scuze, din dorinţa şi nevoia mea uriaşă de a crede în oameni. Şi, uneori, mă înşel. Mi-am luat o zi de suferinţă. Azi. De mâine vom fi doi necunoscuţi.
Şi, pentru că nu exista medicament mai bun decât umorul, vă împărtăşesc un banc ce m-a amuzat copios:

NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi:
“Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim.”
NOTA de la Directorii Executivi catre Sefii de Sectii:
“Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni in parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important.”
NOTA de la unul din Sefii de Sectie catre Seful de Sector:
“Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare incepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de protectie.”
NOTA de la Seful de Sector catre Seful de Echipa:
“Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minute. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti, pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi.”
Seful de Echipa catre angajati:
“Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !” (sursa)

 Tot amuzantă e şi ultima postare a lui Ciutacu, deşi ar fi mai mult de plâns decât de râs... Aici.
0 comments:

Trimiteți un comentariu