miercuri, 2 martie 2011

Exista doar momente

I am no longer trying to survive
I believe that life is a prize
But to live doesn’t mean you’re alive

I wish that I can have this moment for life
Cause in this moment I just feel so alive.

I’m really trying to make it more than it is
Cause everybody dies but not everybody lives 


Synchronized with

2 comments:

Lorelei spunea...

Despre primul clip nu spun nimic, ca daca as face-o.... n-ar fi de bine....
Dar de Mircica, oh, da, ce dor imi e! De el si de cinismul lui (am scris la mine pe blog ca n-am cablu, iar pe net nu-mi place sa urmaresc ceva, gen emisiuni sau filme....).
Se poate sa fii complet fericit in situatia baiatului aluia despre care vorbea el (am primit si eu un mail despre acel om, deci cunosc povestea, si tot pe sistem "gandire pozitiva" am luat-o, exact ca Mircea), dar pentru ca sa fii fericit (indiferent ca ai maini si picioare, indiferent ca n-ai) tre' sa fii intr-o stare superioara de constiinta. Bullshitul cu gandirea pozitiva e, intr-adevar, de trei lei... Si eu, si tu, si Mircea, si altii ne aratam coltii cand vine vorba de gandirea pozitiva, motivationala bla-bla-bla...
Dac-o dam pe spirituale si ezoterice intram in alte treburi, si nu se necesita, ca nu e asta "vezi cazul de fata" (cum spun "Parazitii").

Monica spunea...

Eu am un coleg de facultate care e setat rau pe modul asta de viata, pe conceptiile astea absurde si de-a dreptul enervante din punctul meu de vedere. Am dezvoltat o antipatie numai la auzul cuvantului motivational, iar cu el chiar nu mai pot tine legatura pentru ca orice as spune s-ar transforma intr-o cearta inutila.
Asa ca, in ultima vreme prefer sa ignor ce nu-mi place, pentru ca am realizat ca discutiile in contradictoriu nu aduc decat nervi.
Cu ocazia asta ma bucur ca n-ai comentat primul clip :)) Eu o stiu pe tanti de cand nu era faimoasa si mi-a adus o stare deosebita melodia... nu stiu cum s-o explic, pentru ca o simt doar, nu stiu s-o descriu. Iar clipul e pentru cine se nimereste sa simta la fel :)

Trimiteți un comentariu