miercuri, 23 martie 2011

Pentru asta traiesc

DAAAAAAA! Pentru esenta clipului asta. Pentru oameni care intind o mana salvatoare atunci cand nimeni n-o face; pentru cei care au o viziune si vad lucruri care altora le scapa; pentru cei care cred intr-un om pana la capat, chiar daca imprejurarile sunt potrivnice increderii oarbe; pentru cei care risca totul pentru altcineva si pentru a-si urma convingerile; pentru cei care nu se lasa influentati sau marcati de dezamagiri, sau nu intr-atat incat sa le afecteze puterea de a (se) darui complet.
Pentru oamenii care nu uita niciodata mana care i-a salvat si intorc de mii de ori ajutorul, cand au ocazia; pentru cei care raman acolo pana la capat, mai ales dupa ce toti ceilalti au plecat demult; pentru cei care au satisfactii sufletesti imense cand au sansa de a intoarce o favoare; pentru cei care nu uita niciodata cine sunt si de unde au plecat; pentru cei care insufla viata si putere salvatorilor de alta data, acum ingenunchiati de viata.
Pentru cei cu sentimente si capacitati de daruire infinite, de neclintit in fata dezamagirilor. Pentru aceia care simt toate astea si le si exprima. Azi, pentru Dre si Eminem. In sfarsit o melodie care imi curge prin vene, reamintindu-mi pentru ce traiesc.

7 comments:

Between two lungs spunea...

Sis...>:D<

Monica spunea...

Sis back ;)) >:D<

Monica spunea...

Aaa, vezi, daca ma prind tarziu... Melodia asta e cu directie... :)) I need a doctooor :)) :*

thelastoftheidealists spunea...

Imi place entuziasmul asta debordant :) Cheers to those people you're talking about!

Monica spunea...

Claudia, sunt entuziasmata cand ma entuziasmez :)) Nu se intampla des.

thelastoftheidealists spunea...

:)) da, asa ai mai spus. Poate va fi un cerc "nevicios" de data asta si va tine entuziasmul mai mult ;) Sa-ti alimentezi singura starea asta.

Monica spunea...

Eh... singura nu pot. Am nevoie de impulsuri, de motive din exterior. Nu mai cred in fericirea autoindusa.

Trimiteți un comentariu