miercuri, 13 aprilie 2011

Diversiuni


Lucruri care ma scot din minti:
  •    Melodiile profunde remixate de DJ nimeni pe lume. Cum poţi să faci dintr-o melodie cu versuri care te pun pe gânduri, sau te fac să visezi romantic, o panaramă pe care să dai din fund?! Balena asta eşuată, aka Cascada, nici din fund nu dă, că există riscul să slăbească. Însă, torturează o melodie deosebită a unui artist deosebit şi nu dă semne că ar vrea să se lase de cântat.
  •   Cei care nu se mai satură să pocească engleza. Nu mai resist psihic să văd scris feisbuc, ai lav iu, sau et uork. Pentru voi toţi, un sincer FAC IU. Sunt sigură că aţi înţeles perfect ce am vrut să spun.
  •    Tenişii. Îmi erau indiferenţi până ultima oară când am fost la  cumpărături, în căutarea unei perechi de adidaşi (nu suport nici sintgma “pantofi sport”) pentru sala. Negăsind nimic pe placul meu şi nefiind dispusă să cheltuiesc milioane pentru încălţările de la sală, am zis că aş putea să mă mulţumesc cu o pereche de tenişi. Mda. Ceea ce nu luasem eu în calcul, era faptul că tenişii, au devenit un “must have” al modei actuale, lucru reflectat, evident, în preţul mai mare chiar decât al adidaşilor de marcă. Aspectul, însă… terifiant, oribil, scârbos, libidinos… sunt doar câteva atribute care îmi vin în minte. Nu i-as purta nici gratis şi cu singuranţă n-aş iesi pe stradă în compania unui bărbat care poartă aşa ceva. Bleah.
  •  Modul de adresare la pertu fata de personalul feminin din restaurante. Faptul că îţi permiţi să mănânci şi să bei în oraş, nu-ţi dă dreptul să fii şi nesimţit. Oricât de surprinzător ar suna, banii nu sunt un indicator al superiorităţii şi nici nu suplinesc educaţia pe care ar fi trebuit s-o primeşti Nu mai menţionez aluziile şi glumele proaste, pentru că e deja prea mult.
  •  Asistentele şi medicii lipsiţi de orice trăsătură umană, plini de dispreţ faţă de   pacienţii care au îndrăznit să se îmbolnăvească. Răutatea aceea gratuită şi răzbunarea pe cei nevinovaţi mă fac să visez la clipe în care îi voi vedea suferind chinuiri cumplite cu un zâmbet mare pe faţă.

La polul opus sunt următoarele lucruri care îmi fac ziua:

  • Buchete mari de lalele divers colorate
  • Cutii sofisticate cu bomboane Raffaello
  • Sacoşele pline cu bunătăţi KFC

Mă puteţi cumpăra cu oricare din cele trei :)

12 comments:

Between two lungs spunea...

KFC?! Sa-ti pui pofta in cui, nu pupi! :))

Liz spunea...

Aaaaaaa... iubesc tenisii!! :-s

Blue spunea...

Ma gandesc ca poate am imbatranit un pic, motiv pt care muzica house mi se pare echivalenta cu lovituri succesive de ciocan...direct in moalele capului. Urasc mix-urile, remix-urile, dar mai ales faptul ca videoclipurile acestor 'digei' sunt mai pornografice decat videoclipurile manelistilor...si asta, cred ca e un lucru graaav!!! cat despre proasta crestere...ca sa nu zic nesimtire infectioasa...nu am ce sa comentez...sunt scarbita!

Blue spunea...

Melodiile 'haus' pe care le pot tolera sunt f. putine, abia le numar pe degetele de la o mana. Abia astept sa treaca faimoasa moda "clabing".

Monica spunea...

@ Sis: s-o crezi tu :P Tocmai ce am pupat si moca. Mi-a adus un coleg de la Braila, doar pentru ca m-a auzit spunand ca ador KFC :) Se mai intampla si minuni :))

Between two lungs spunea...

Rusineee!!! :))

Monica spunea...

@ Liz: stiu, dar eu am dezvoltat o totala antipatie pentru ei, ca pentru orice lucru ce se repeta obsesiv in fata ochilor mei.
Cand eram copil, chiar imi placeau si am purtat multe perechi, acum insa...

Monica spunea...

@ Liz: P.S.: Parca pe vremea cand imi placeau mie tenisii, nu erau conceputi in stil pitzy sau coca :))

Monica spunea...

@ Blue: da, am uitat sa mentionez muzica house. Daca vrea cineva sa ma tortureze, poate sa ma puna sa ascult asa ceva si nu mai sunt om ;))

Monica spunea...

@ Sis: Mie?! Pentru KFC?! Niciodata :))

Lorelei spunea...

As zice ca inteleg cam tot ce spui. Eu as mai scormoni si as gasi inca altele. Poti s-o transformi in leapsa.
Dar mixurile, tenisii si inumanii pomeniti mai sus imi sunt si mie extrem de antipatici.

Sa nu-mi zici ca urasti "leapsa":d

Monica spunea...

@ Miha: Fecioara, normal. QED :))

Nu, nu urasc leapsa :))) le urasc doar pe cele stupide si puerile.

Trimiteți un comentariu