joi, 28 aprilie 2011

Introducing

Sofia Boutella

Din ciclul: urăsc femeile cu aceeaşi pasiune cu care iubesc excepţiile, ea este Sofia Boutella. Fiică a unui cântăreţ şi compozitor de muzică jazz, s-a născut în Algeria, iar la vârsta de 5 ani a început primele cursuri de dans. La 10 ani se mută cu familia în Franţa, tară pe care o reprezintă la Jocurile Olimpice, făcând parte din lotul olimpic de gimnastică. În paralel ia lecţii de hip-hop şi street dance, iar în 2006 câştigă campionatul mondial de hip-hop battle.
Absolventă a “Berklee College of Music” şi-a început cariera cu numeroase apariţii în filme şi reclame şi a făcut parte din echipa de dansatori a Madonnei. Însă, cariera ei a luat cu adevărat amploare după ce a fost aleasă de Nike ca “role model of femininity and hip-hop” apărând în reclama de mai jos:


A participat şi câştigat preselecţiile pentru turneul „This is it” al lui Michael Jackson, dar prelungirea turneului Madonnei, în care era implicată la acel moment, a împiedicat-o să accepte. Chiar şi în condiţiile în care nu a participat la repetiţiile pentru „This is it”, a fost alegerea perfectă pentru „Hollywood tonight”, piesa lansată după dispariţia lui Michael. Clipul e şi povestea ei, pe care o dansează şi o înterpretează magic:

0 comments:

Trimiteți un comentariu