luni, 28 noiembrie 2011

My chick badIti privesc poza de profil, schimbata recent si in afara faptului ca o gasesc genial de amuzanta, o gramada de amintiri mi se imbulzesc in minte si un sentiment dulce amarui imi inunda sufletul. Dar o sa ma concentrez pe “dulce”, pentru ca, am motive sa fiu fericita pentru tine si cu tine. 

In toata perioada asta am avut o senzatie de liniste, pornita din certitudinea ca totul va fi bine si ca, lucrurile se vor aranja pentru tine asa cum iti doresti si cum meriti. Nu imi explic de ce, pentru ca, stii doar ca nu cred in “dupa fapta si rasplata”, ci mai degraba sunt pesimisto-realista. Nici la clisee nu apelez, prefer sa spun exact ce simt si cred. Dar, de data asta, “o sa fie bine” imi suna ca un fapt de necontestat. 

Bucuria a venit in 2 “sarje”, ca imprumutul de la FMI :)), de care probabil n-ai auzit, fiind prea ocupata cu studiul. Oameni ocupati, doctorii astia ;)) Prima veste grozava a fost rezultatul de la rezidentiat, care mi-a insorit o zi intunecata de munca. Am simtit-o ca pe o reusita proprie, de parca as fi invatat cot la cot cu tine si am fi dat examenul impreuna. A doua a fost repartitia propriu-zisa a locurilor, unde cred ca emotiile au fost mai mari decat atunci cand te-au anuntat ca mai ai cateva minute sa colorezi perfect bulinutele alea :)) 

Sa fii pe locul 40 din 500 si reusita sa-ti apartina in totalitate e formidabil, mai ales daca ii punem la socoteala si pe cei mai “norocosi”, care n-au trebuit decat sa invete pe de rost rezultatele. Pot doar sa-mi imaginez tensiunea ce plutea in aer la videoconferinta si mi-ar fi placut sa fiu acolo cand ti-ai ales specializarea pe care ti-ai dorit-o atat de mult. Esti o dovada ca se mai poate reusi si pe cont propriu, prin cunostinte - de specialitate ;)) - talent si dedicare. Iar efortul si sacrificiile facute in toti acesti 6 ani – presiuni sub care eu as fi cedat psihic si fizic, de mult – au fost rasplatite ieri, printr-un sentiment pe care incerc sa mi-l imaginez :) 

Sunt foarte mandra de tine si te astept sa sarbatorim cu filme la Braila, KFC, George Carlin, Darren Hayes si cu acea discutie de(spre) suflet la o plimbare lunga, care a ramas pending. La cat sunt de entuziasmata ai putea chiar sa ma convingi sa si gatesc ceva pentru tine :)) Dar, in secret sper sa te multumesti cu un vin fiert, sau un ceai, ca sa nu mai fie nevoie sa-mi dovedesc abilitatile (vezi operatiunea floricelele :) )

Love you, sis! 
P.S.: In caz ca nu te-ai prins, titlul e de aici:


3 comments:

Between two lungs spunea...

Multumesc sis :) >:D< Maine vin acasa ;)) si cum spunea Paler, "avem timp" :) :*
PS- uitasem de melodie, se potriveste de minune cu poza ;))

carpediem spunea...

vinul ala fiert il astept si eu... si felicitari "poison"! nici nu se putea altfel... poate ca lumea nu e rasplatita cum trebuie la momentul care trebuie, dar eu cred cu tarie ca oamenii speciali vor gasi la momentul potrivit lucrurile potrivite... si revenind, vrreau vin fiert!

Monica spunea...

@ Oana: Te astept cu nerabdare :)

@ Ciprian: S-a notat comanda. Vineeee :))

Trimiteți un comentariu