miercuri, 4 aprilie 2012

Din ciclul "e bine sa fie bine si e rau sa fie rau"


Cine sunt "profesionistii" care scriu pe wall-street.ro n-am avut rabdarea sa aflu, dar vad ca detin suficienta curiozitate sa le citesc ineptiile. Pe langa greselile de spelling, prea numeroase pentru a fi trecute cu vederea, articolul e complet golit de fond, adresandu-se probabil... majoritatii. Ceea ce il face de succes. Sau ceva.

"Iata cum se caracterizeaza cele trei tipuri de relatii pe care le poti avea cu seful tau:

Astfel, varianta “Destul de bine” indica o relatie echilibrata de ambele parti: fiecare se preocupa de atingerea obiectivelor stabilite, cu fortele si mijloacele de care dispune. Exista evident si un ridicat nivel de interactivitate, de colaborare, care face ca lucurile sa evolueze asa cum au fost previzionate.

“Minunat” este modul prin care intelegi sa il rasplatesti pentru aprecierea pe care ti-o arata si pentru sutinerea si sprijinul pe care le demonstreaza in fiecare moment al colaborarii voastre. Ai rezultate bune, te simti incurajat si esti dispus sa oferi din ce in ce mai mult. Cand cei din jur apreciaza lucrurile bune din noi, este remarcabil cat de des le raspundem cu aceeasi moneda. 

“Deloc bine” este un raspuns care arata vremuri tulburi in paradis. Daca esti singurul din echipa care are aceasta parere, atunci ar fi bine sa te evaluezi in primul rand pe tine, de ce esti tu “exceptia de la regula” si sa intelegi ce ar trebui sa faci tu pentru a schima situatia. Discutiile cu ceilalti colegi poti ajuta mult in aceasta situatie".

Nu-i asa ca si pe voi v-a ajutat mult articolul?

0 comments:

Trimiteți un comentariu