sâmbătă, 18 august 2012

M-am regasit


Te-am regasit si m-am reintregit. Mirosul pielii tale imi invadeaza din nou simturile, iar linistea are din nou un loc in trairile mele. Linistea aceea tipica unei dupa-amiezi tarzii cand nu facem altceva decat sa lenevim, incercand sa ne impulsionam reciproc ca e cazul sa ne ridicam din pat.
Linistea unei dupa-amiezi in care ma surprinzi intinzandu-mi cheile de la masina si incurajandu-ma sa conduc din nou. Linistea unei zile de shopping din care ne alegem cu rasate proband cele mai penibile si amuzante chestii posibile. Linistea unui pahar de vin impartit. Linistea dezbaterii pe tema "cine face patul in seara asta". Linistea din mijlocul agitatiei, tensiunii, nebuniei generale din care incercam sa ne sustragem. Linistea noastra.
Munca, oricat de placuta si plina de satisfactii ar fi, doesn't even come close to us and what we can do and be together.

miercuri, 1 august 2012

Cu gandul la weekend

Saptamanile astea au zburat. S-au grabit atat de tare sa treaca, incat nici nu mai stiu cate au fost, de cand am lasat in urma un trecut uzat. Cert e ca, atunci cand nu stii cand trece timpul, inseamna ca il petreci frumos. Clipele urate sau banale intotdeauna se dau trecute greu. 
Munca mi-a ocupat aproape in totalitate gandurile, preocuparile, timpul, desi programul meu e acelasi. O sa revin, incet - incet la restul vietii mele, dupa ce-mi mai trece din euforie.

Trec in fiecare zi, in drumul spre noul loc de munca, pe langa fostul. Nu sunt nostalgica si ma surprinde asta. Nu pentru ca as avea la ce sa privesc in urma, ci pentru ca nu fac fata cu usurinta schimbarilor din viata mea, desi le doresc. M-am obisnuit si m-am adaptat nesperat de bine de data asta, ocazie cu care mi-am dovedit ca pot. Mai am multe de invatat, dar stiu ca nu am de ce sa-mi fac griji. Si da, tot cu baietii ma simt mai in largul meu.

Regrete n-am. N-am cum sa am. Mi-e dor doar de un concediu. Concediul a fost compromisul ce se cerea facut, dar planuiesc un weekend relaxant pe undeva. Poate la mare. Toata lumea pleaca in vacanta in perioada asta, dar nu-i invidiez. Doar ma gandesc mai des la concediul de anul trecut din Venetia, in timp ce caut modalitati de a retrai senzatiile acelea. Pana atunci imi astept cuminte weekend-ul.