duminică, 9 septembrie 2012

No tears

Am inceput azi o multime de lucruri si le-am lasat asa. Am vrut sa fac ordine prin casa, dar am sfarsit doar prin a spala vasele. Un episod din Boston Legal s-a incarcat pe vplay de vreo ora, insa ascult pe repeat "No tears" de la James Blunt. M-am intins pe canapea obosita cu gandul la un pui de somn, dar cu "Procesul" de Franz Kafka in mana. N-am dormit si nici n-am citit. Pisicii i-am acordat suficient timp; ochii ei mari si verzi sunt de vina.
Habar n-am ce sa port maine la munca, pentru ca nu mi-am calcat nimic. Mancarea am facut-o pe jumatate si mi-e lene sa-mi pun un pahar cu apa, desi aproape ca ma deshidratez aici. Numai gandul la cat dureaza sa fac baie, sa-mi usuc parul si sa-mi fac unghiile ma deprima. In plus sunt prea obosita ca sa raman treaza pana la emisiunea lui Badea, prima lui emisiune de dupa vacanta.
Lipsa concediului de anul asta isi spune cuvantul si, cred ca si varsta implinita anul asta are ceva de zis. As prefera sa n-o aud, sa n-o vad, sa n-o stiu. Wishful thinking. 
Nici postarea asta n-o pot termina pentru ca Bianca mea are necazuri pe care vreau sa i le usurez macar ascultand-o. 
As asculta "Turbofin" in loc de "No tears" pentru a schimba starea de spirit. Oare oi reusi?0 comments:

Trimiteți un comentariu